Hopp til innhold
Gi gaven videre
#Nyhetsbrev#Bærekraftige gaver hele året#Bærekraft#Firmagave#Heldigital prosess

Oppsummering 2022 - flere og flere gir gaver til gode formål!

Gi Gaven Videre har hatt en flott utvikling i 2022. Vi solgte gavekort for nærmere 3,7 millioner kroner som gir en Co2 besparelse på ca 57 tonn.

I 2022 hadde vi 250 bestillinger, på til sammen 10 108 gavekort til gode formål. Totalt samlet vi inn 3 688 206 kroner.

Dette er ca en million kroner mer enn i 2021, og ca to millioner kroner mer enn i 2020. Til sammen nærmer vi oss totalt 9 millioner kroner i gaver til gode formål siden oppstart i 2019. Se utviklingen vår fra starten og frem nå:

Julegaver og gaver hele året:

Desember er fremdeles den viktigste måneden for oss. Mange bedrifter bruker gavekortene som julegave til ansatte, kunder og samarbeidspartnere, og ca 80 % av gavekortene er kjøpt i forbindelse med jul.

For første gang siden oppstart, har privatpersoner hatt muligheten til å bestille gavekort. Dette utgjør 37 % av antall bestillinger og tilsvarer 54 656 kroner.

Vi ser en god økning i kjøp av gavekort gjennom hele året. Flere og flere bedrifter velger å gi bærekraftige gaver året rundt, som gave til foredragsholdere, premier i ulike konkurranser, som alternativ til honorar, vervepremie, osv.

Over 150 unike bestillere gjennom året, topp 10:

Totalt er det 83 unike bedrifter og 68 privatpersoner som har bestilt gavekort i 2022. Flere av disse er kunder som bruker oss fast – både som julegaver og forøvrig gjennom året. Under ser du vår topp 10 liste. Norconsult er på topp for tredje år på rad, med sin faste julegave til over 3000 ansatte.

1: Norconsult | 2: KPMG | 3: BDO | 4: Mad Arkitekter | 5: Uni Micro | 6: SEB

7: Norwegian Hull Club | 8: Farvatn Capital | 9: Frende Holding | 10: KPMG Law

Miljøgevinst og C02-besparelser:

Aksel Mjøs. Foto: Helge Skodvin
Aksel Mjøs. Foto: Helge Skodvin

Aksel Mjøs, initiativtakeren bak Gi Gaven Videre, motiveres av konkrete handlinger som utgjør en forskjell:

– Å delta i Gi Gaven Videre sitt arbeid for å kutte utslipp, redusere forbruk og finansiere de som gjør verden bedre, er et svært konkret bærekraftstiltak fra alle som bestiller gavekort.

– Verden står ovenfor større utfordringer enn noen gang i møte med klimakrisen, energikrisen, global uro og naturutfordringer. Da er det viktig at vi også gjennom gaver bidrar til å møte disse utfordringene.

– For oss i Gi Gaven Videre er det virkelig motiverende å se det økte engasjementet fra bedrifter og private som benytter seg av denne muligheten i ulike gavesituasjoner, avslutter Mjøs

Les også:

Gi Gaven Videre – en hjertesak i Aksel Mjøs' store engasjement for bærekraft og rettferdighet

Gi Gaven Videre – en hjertesak i Aksel Mjøs' store engasjement for bærekraft og rettferdighet

Aksel Mjøs, mannen bak Gi Gaven Videre, er seriøst opptatt av bærekraft og rettferdighet, både på jobb og privat. Nylig ble han oppnevnt av Regjeringen som leder av Naturrisikoutvalget.

Gaver til gode formål i 2021, resultater fra Gi Gaven Videre

Gaver til gode formål i 2021, resultater fra Gi Gaven Videre

I 2021 solgte vi gavekort for nesten 2 700 000 kroner! Dette tilsvarer en økning på over en million fra 2020, og gir en total CO2-besparelse på ca 42 tonn i 2021.

Tusen takk for gavene❣️

Tusen takk for gavene❣️

Denne uken har vi ringt rundt og snakket med mange flotte formål som alle er takknemlige for gavene de nå får gjennom Gi Gaven Videre. Det er ingen tvil om at gavene blir satt stor pris på og at pengene vil komme til stor nytte!