Hopp til innhold
Gi gaven videre

PERSONVERNERKLÆRING

Behandling av personopplysninger i Gi Gaven Videre AS

Pr. 22. november 2019

Når du bruker nettsiden vår og/eller er i kontakt med oss i forbindelse med å motta eller gi gaver til ideelle organisasjoner vil Gi Gaven Videre AS behandle personopplysninger om deg. Nedenfor finner du derfor informasjon om personopplysninger som samles inn, hvorfor vi gjør dette og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler er Gi Gaven Videre AS ved daglig leder Aksel Mjøs. Kontaktinformasjonen til Aksel Mjøs er:

Adresse: Hoshovde 28, 5282 Lonevåg

E-post: aksel@gigavenvidere.no

Telefon: 97088529

Organisasjonsnr.: 923 398 783

For spørsmål du måtte ha om vår behandling av dine personopplysninger kan du kontakte Aksel Mjøs gjennom kontaktinformasjonen over.

1. Hvorfor samler vi inn personopplysninger og hva slags informasjon samler vi inn

Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg. Vi samler inn følgende personopplysninger til formålene angitt her:

  1. Gi Gaven Videre AS lagrer personopplysninger som er nødvendig for kjøp av digitale gavekort som sendes ut til registrerte mottakere, samt informasjon om hvilke organisasjoner beløpene i disse gavekortene blir sendt og kan bli sendt videre til. Vi lagrer telefonnummer, ordrehistorikk, navn og epost på mottakere av gavekort, hvilke ideelle organisasjoner mottakerne velger å gi gaven videre til og bestillers fakturainformasjon. Som oftest vil vi basere oss på avtale med den registrerte som behandlingsgrunnlag når vi gir gaven videre på vegne av en privatperson.
  2. Gi Gaven Videre lagrer kontaktinformasjonen (navn og e-postadresse) til ansatte hos gavemottakere, og er nødvendig for at vi kan gi gaven videre til ønsket ideell organisasjon.
  3. For å få informasjon om bruk av våre nettsider benytter vi informasjonskapsler (cookies). Vi behandler personopplysninger på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at det er nødvendig for oss for å gjøre dette for å tilpasse nettsiden til våre brukere. Vi ivaretar imidlertid personvern ditt ved at vi kun bruker opplysningene til statistikk. I denne statistikken er det ikke mulig å identifisere deg som enkeltperson. Videre sletter vi personopplysningene som samles inn via nettsiden daglig.

2. Utlevering av personopplysninger til andre

Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Eksempler på slikt grunnlag vil typisk være en avtale med deg eller et lovgrunnlag som pålegger oss å gi ut informasjonen.

Gi Gaven Videre AS bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. I slike tilfeller har vi inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen. Vi benytter oss av følgende databehandlere per i dag:

  • Google (Google LLC og Google Ireland Limited)
  • Keyteq AS

All behandling av personopplysninger som vi foretar skjer innenfor EU/EØS-området.

3. Lagringstid

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for.

Dette betyr for eksempel at personopplysninger som vi behandler på grunnlag av ditt samtykke slettes, hvis du trekker ditt samtykke. Personopplysninger vi behandler for å oppfylle en avtale med deg slettes når avtalen er oppfylt og alle plikter som følger av avtaleforholdet er oppfylt.

4. Dine rettigheter når vi behandler personopplysninger om deg

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside: www.datatilsynet.no.

For å ta i bruk dine rettigheter kan du ta kontakt med oss gjennom å sende e-post til Aksel Mjøs på aksel@gigavenvidere.no. Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager.

Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg - og ikke noen som gir seg ut for å være deg.

Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke for en eventuell behandling av personopplysninger hos oss og som baserer seg på ditt samtykke. Den enkleste måten å gjøre dette på, er å sende e-post til Aksel Mjøs på aksel@gigavenvidere.no.

5. Klager

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet.

Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.

6. Endringer

Hvis det skulle skje endring av våre tjenester eller endringer i regelverket om behandling av personopplysninger, kan det medføre forandring i informasjonen du er gitt her. Hvis vi har dine kontaktopplysninger vil vi gjøre deg oppmerksom på disse forandringene. Ellers vil oppdatert informasjon alltid finnes lett tilgjengelig på vår nettside.