Hopp til innhold
Gi gaven videre
#Nyhetsbrev#Julegaver ansatte#Firmagave#Samarbeid#Bærekraft

Norconsult går for en bærekraftig jul – igjen!

Norconsult tar tydelige og konkrete bærekraftige valg ovenfor de ansatte, for tredje jul på rad! Årets julegave lar hver enkelt medarbeider støtte et godt formål som er viktig for dem.

– Det unike med Gi Gaven Videre er at det er et initiativ som lar hver enkelt medarbeider donere en gave til det formålet de engasjerer seg sterkest for og ønsker å støtte, forteller Janicke Garmann, konserndirektør for Bærekraft og stab i Norconsult.

– I Norconsult har vi en tydelig bærekraftstrategi, og falt derfor for denne løsningen som knytter de ulike veldedige formålene direkte til FNs bærekraftsmål. For oss var det derfor et enkelt valg å gi julegaver fra Gi Gaven Videre også i år, avslutter Garmann.

Janicke Garmann, konserndirektør for Bærekraft og stab.
Janicke Garmann, konserndirektør for Bærekraft og stab.

I år er det tredje år på rad at Norconsult gir digitale og meningsfulle julegaver til sine medarbeidere. Hver ansatt kan med det digitale gavekortet velge ut ett av over 110 formål de ønsker å støtte.

Ved å gi en slik gave, sender Norconsult helt tydelige signaler til ansatte om sitt samfunnsansvar. Norconsult formidler gode verdier til medarbeiderne, samtidig som hver og en blir tatt på alvor ved at de selv kan velge å støtte akkurat sin hjertesak.

I fjor ble gaven tatt vel i mot av de nesten 3000 ansatte, og til sammen ble pengene gitt videre til nærmere 90 ulike gode formål.

– Stor takk til Norconsult for fornyet tillit! Vi er svært takknemlige på vegne av alle formålene som mottar støtte, forteller Aksel Mjøs, Initiativtakeren i Gi Gaven Videre.

– Der er en ekstra glede at erfaringene med gavekortene, og hvordan de ble tatt imot av deres ansatte, gjør at Norconsult velger å bruke Gi Gaven Videre også i 2022. Dette betyr veldig mye for alle formålene som nå får ekstra finansiering til å gjøre verden til et bedre sted, avslutter Mjøs.

Aksel Mjøs, Initiativtakeren i Gi Gaven Videre.
Aksel Mjøs, Initiativtakeren i Gi Gaven Videre.

I år må julegavene fra jobben være bærekraftige!

Leg også:

Hvordan oppleves det å få et digitalt gavekort fra Gi Gaven Videre?

Hvordan oppleves det å få et digitalt gavekort fra Gi Gaven Videre?

Alle ønsker å gi en gave som treffer. Spørsmålet er derfor, hvordan oppleves det å motta et digitalt gavekort som man skal gi videre? Blir det satt pris på og er det en gave ansatte og andre vil ha? Vi har svaret – det viser seg at mottakerne er veldig fornøyde med dette gavealternativet!