Hopp til innhold
Gi gaven videre
#Bærekraftige gaver hele året#Julegaver ansatte#Firmagave

Hvordan oppleves det å få et digitalt gavekort fra Gi Gaven Videre?

Alle ønsker å gi en gave som treffer. Spørsmålet er derfor, hvordan oppleves det å motta et digitalt gavekort som man skal gi videre? Blir det satt pris på og er det en gave ansatte og andre vil ha? Vi har svaret – det viser seg at mottakerne er veldig fornøyde med dette gavealternativet!

90 % av mottakerne er svært fornøyd eller fornøyd med det digitale gavekortet fra Gi Gaven Videre. Les hva de sier:

"Veldig bra og givende. Mye bedre enn nok en skål, etc. De fleste har nok av ting.. Kjekt å kunne velge et formål man selv står inne for, i stedet for at arbeidsgiver velger formål."
"Akkurat det jeg ønsket meg! Har alt jeg trenger (og vel så det), så er veldig takknemlig for at arbeidsgiver gikk for en sånn løsning."
"Det er helt supert! Kjøpes mye gaver som bare støver ned... umulig for en bedrift å kjøpe en gave som alle ansatte blir happy med. Dette er mye bedre!"
"Dette var en svært hyggelig gave å få av min arbeidsgiver. På den måten fikk jeg mulighet til å gi midlene til en organisasjon som er viktig for meg."
"Veldig bra at du kan velge et formål som er viktig for deg selv!"
"Veldig glad for det. Trenger ikke mer i skapet, og tidligere matgaver har stort sett blitt gitt videre til svigers."
"Jeg syns dette er veldig positivt. Istedenfor å gi ansatte en gave de ikke vil ha eller har bruk for, kan pengene gis til noen som virkelig trenger det."
"Helt genialt å kunne gi en gave videre til noen som virkelig har bruk for støtte."
"Veldig bra!! Håper det blir sånn i fremtiden også. Gjerne kutt ut gaven vi fikk i tillegg - og bidra med dette beløpet også til Gi Gaven Videre."

Noe av det viktigste vi ser i tilbakemeldingene, er betydningen av, og gleden over valgfriheten som gavekortet representerer.

De som får gavekort fra Gi Gaven Videre bestemmer selv hvilket godt formål de ønsker å gi gaven sin videre til. På denne måten blir mottaker tatt på alvor, og alle kan selv velge akkurat sin hjertesak. 6 av 10 gjør aktive valg og velger et annet formål enn "standard-formålet" som blir lagt inn ved bestillingen av gaven.

I en tid der flere og flere er opptatt av bærekraft, ser vi også at mange setter stor pris på å få noe annet enn fysiske gaver. Det er med andre ord mange gode grunner til å gi et digitalt gavekort fra Gi Gaven Videre. En gave som forandrer verden passer til alle, som gave til ansatte, kunder, samarbeidspartnere m.m.

Vi gleder oss over at så mange er opptatt av gaver som er meningsfulle og bærekraftige!

Les også:

Fordeler ved å gi et bærekraftig, digitalt gavekort i julegave til ansatte

Fordeler ved å gi et bærekraftig, digitalt gavekort i julegave til ansatte

I denne artikkelen deler vi fem gode grunner til å gi en bærekraftig julegave til ansatte, som samtidig gjør verden til et bedre sted!

Du bestemmer - hvilken sak er din hjertesak?