Hopp til innhold
Gi gaven videre
#Bærekraftige gaver hele året#Julegaver ansatte#Bærekraft#Firmagave

Gaver til gode formål i 2021, resultater fra Gi Gaven Videre

I 2021 solgte vi gavekort for nesten 2 700 000 kroner! Dette tilsvarer en økning på over en million fra 2020, og gir en total CO2-besparelse på ca 42 tonn i 2021.

Takket være bedrifter og samarbeidspartnere har vi i 2021 solgt gavekort for 2 659 800 kroner! Dette er penger som går direkte videre til gode formål. Etter at gavekortene er utløpt vet vi hvor gavebeløpene skal sendes, vi vil publisere egne rapporter om dette.

Siden oppstart i 2019 har Gi Gaven Videre totalt formidlet 4 240 919 kroner til gode formål!

Julegaver og gaver hele året:

Desember er fremdeles den viktigste måneden for oss. Mange bedrifter bruker gavekortene som julegave til ansatte, kunder og samarbeidspartnere, og 85 % av gavekortene er kjøpt i forbindelse med jul.

Vi ser nå en klar økning i kjøp av gavekort gjennom hele året. Det er flott å se at flere og flere bedrifter velger å gi bærekraftige gaver og premier året rundt. Eksempler på dette er gaver til foredragsholdere, premier i ulike konkurranser både internt og eksternt, som alternativ til honorar, vervepremie, osv.

Over 70 bedrifter gjennom året, topp 10:

Totalt er det 71 bedrifter som til sammen har kjøpt 8007 gavekort i 2021. Flere av disse har brukt oss jevnlig gjennom året, og under ser du topp 10-listen over våre største kunder. Norconsult er på topp for andre år på rad, med sine julegaver til over 3000 ansatte.

1: Norconsult | 2: TV2 | 3: BDO | 4: Frende Holding | 5: PwC | 6: SEB

7: Norwegian Hull Club | 8: Høyskolen Kristiania | 9: Norfund | 10: Brage

Samarbeid:

I 2021 har vi fått på plass flotte samarbeid som vi ser frem til å videreføre i 2022.

Et av disse er samarbeidet med Toppserien og Obos. De premierer månedens spiller med et gavekort på 5000 kr, der vinneren gir gaven videre til et valgfritt godt formål som arbeider for like mulighet.

Månedens vinnere for sesongen 2021, fordelte gavene sine slik:

Vi har også fått på plass et flott og givende samarbeid med Tibber!

Helt konkret går samarbeidet ut på at Tibberkunder kan bruke bonusen sin på et gavekort fra Gi Gaven Videre, og dermed bidra til å finansiere et formål de selv ønsker å støtte. Når en kunde verver en venn, får begge parter 500 kr i bonus, bonusen kan du handle for i Tibberbutikken – der du nå også finner gavekort fra Gi Gaven Videre!

Som Tibberkunde kan du bruke vervebonusen din til å støtte gode formål!
Som Tibberkunde kan du bruke vervebonusen din til å støtte gode formål!

Miljøgevinst og C02-besparelser:

Vårt mål er å erstatte fysiske produkter man ikke trenger, med et digitalt gavekort som gis videre til gode formål. På denne måten får vi sammen redusert det generelle forbruket av fysiske produkter. Vi får og ned utslipp rundt produksjon og frakt. I tillegg får vi sammen frigjort verdier til gode formål som arbeider for å oppnå FNs bærekraftsmål, og som alle gjør verden til et bedre sted.

Gavekortene vi har solgt i 2021 tilsvarer en CO2-besarelse på ca 42 tonn. Beregningen er basert på nøkkeltall fra Amazon.128g/USD per gram CO2 per omsatte dollar for Amazon, (Amazon, 2019). Med en antagelse om at bestillinger av ordinære gaver (eks. kniv, vase, bok, etc.) vil gi tilsvarende utslipp.


Les også:

Meningsfulle og bærekraftige gaver året rundt

Meningsfulle og bærekraftige gaver året rundt

Flere bedrifter velger å tenke annerledes og mer bærekraftig når de gir gaver – enten det er til foredragsholdere, samarbeidspartnere eller som premier. For mange er Gi Gaven Videre allerede kjent som julegave, men mulighetene er langt flere!

Hvordan oppleves det å få et digitalt gavekort fra Gi Gaven Videre?

Hvordan oppleves det å få et digitalt gavekort fra Gi Gaven Videre?

Alle ønsker å gi en gave som treffer. Spørsmålet er derfor, hvordan oppleves det å motta et digitalt gavekort som man skal gi videre? Blir det satt pris på og er det en gave ansatte og andre vil ha? Vi har svaret – det viser seg at mottakerne er veldig fornøyde med dette gavealternativet!

 Gi en sommergave som gleder flere

Gi en sommergave som gleder flere

Hva med å gi dine ansatte og samarbeidspartnere en sommerhilsen som både er meningsfull og bærekraftig?