Hopp til innhold
Gi gaven videre
#Firmagave#Heldigital prosess#Bærekraftige gaver hele året

Meningsfulle og bærekraftige gaver året rundt

Flere bedrifter velger å tenke annerledes og mer bærekraftig når de gir gaver – enten det er til foredragsholdere, samarbeidspartnere eller som premier. For mange er Gi Gaven Videre allerede kjent som julegave, men mulighetene er langt flere!

Brage Finans er en av bedriftene som tidlig så viktigheten av å gi mer bærekraftige gaver, og som derfor har valgt å bruke Gi Gaven Videre i ulike sammenhenger.

– Vi oppdaget Gi Gaven Videre i 2019 og synes dette var et veldig flott initiativ som vi ønsket å ta i bruk. Med et økt fokus på bærekraft, passet konseptet Gi Gaven Videre veldig godt for oss, og både det å gi og motta gaven er løst på en glimrende enkel måte, forteller Rebecca Halvorsen, leder for marked hos Brage Finans.

– Vi har siden den gang valgt å bruke Gi Gaven Videre som premie til samarbeidspartnere og i ulike Facebook-konkurranser, i tillegg til julegaver for ansatte. Det er jo ikke bare til jul det er mulig å ha fokus på meningsfylte gaver, og vi kan virkelig anbefale å ta i bruk Gi Gaven Videre i flere anledninger, fortsetter Halvorsen.

Brage Finans er en spesialisert finansieringsleverandør med godt fotfeste i markedet, spesielt på Vestlandet, med løsninger både for privat- og bedriftsmarkedet. Nylig brukte de Gi Gaven Videre som premie og fikk på denne måten gitt 50 000 kroner til tre ulike formål – valgt av mottakerne selv.

– Det som gjør dette gave-konseptet ekstra bra, er at mottakeren selv kan velge å støtte formålet som står sitt hjerte nærmest, og da blir gaven desto mer meningsfull. I 2020 fikk tre av våre gode samarbeidspartnere muligheten til å støtte sine utvalgte formål og det er svært gledelig at vi sammen kan gi betydelig støtte til disse. Vi i Brage Finans setter stor pris på å kunne utgjøre en forskjell for noen som trenger det ved å velge mer bærekraftige gaver, avslutter Halvorsen.

Fra venstre: Rebecca Halvorsen - leder for marked hos Brage Finans, og Ina Birgitte Larsson Solberg - styremedlem i Ung Eiendom Vest.
Fra venstre: Rebecca Halvorsen - leder for marked hos Brage Finans, og Ina Birgitte Larsson Solberg - styremedlem i Ung Eiendom Vest.

Ung Eiendom Vest har og fokus på bærekraftige og meningsfylte gaver året rundt. Ung Eiendom Vest har som formål å skape en relevant og ledende samlingsplass for unge som arbeider i eiendomsbransjen i Vestland.

I 2020 ble de fysiske samlingene gjort om til digitale treff og i tillegg til engasjerte medlemmer deltok også eksterne foredragsholdere på samlingene, sistnevnte mottok digitale gavekort fra Gi Gaven Videre som takk for bidraget.

– Vi synes dette er en veldig meningsfull gave, og det er positivt at mottaker selv står fritt til å gi gaven videre til sin hjertesak. Det er også veldig bra at gavekortet ikke «går ut på dato» slik som andre tradisjonelle gavekort. Dersom gavemottaker ikke har valgt en egen organisasjon innen fristen på gavekortet, vil gave-summen gå videre til en organisasjon som er valgt på forhånd. Vi i Ung Eiendom Vest har valgt Flyktningehjelpen som vårt formål, forteller styremedlem Ina Birgitte Larsson Solberg.

Det digitale gavekortet er en meningsfull gave å gi, men også en flott gave å motta.

– Vi har inntrykk av at gavekort fra «Gi Gaven Videre» oppleves som en positiv og meningsfull gave for foredragsholderne våre, og det blir alltid godt tatt imot. Det er ingen tvil om at Covid-19 har bidratt til å øke forskjellene i verden, og det er fint å kunne gi noe til dem som trenger det mer enn oss. Gaven er i tillegg miljøvennlig og bidrar ikke til økt forbruk. At nettsidene til «Gi Gaven Videre» er svært brukervennlige og enkle å bestille fra, er også veldig positivt, avslutter Larsson Solberg.

Et digitalt gavekort fra Gi Gaven Videre kan enkelt gjøres personlig. Når man bestiller gavekortet kan man selv forfatte teksten, laste opp foto og logo etter ønske eller bruke en ferdig mal. Man står også helt fritt til å bestemme gavebeløp og dato for når gavekortet skal sendes.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss!

Illustrasjonsfoto fra bestillingsprosessen.
Illustrasjonsfoto fra bestillingsprosessen.

Se også, hvordan bestille gavekort kjapt og enkelt: