Hopp til innhold
Gi gaven videre
Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån
#Bærekraft#Media#Samarbeid

Bærekraftig samarbeid med Toppserien og OBOS

– Det er inspirerende å oppleve Toppserien sitt store bærekraftsengasjement, og det er fantastisk at de, sammen med OBOS, velger å premiere sine spillere ved å la dem støtte sin hjertesak, forteller Aksel Mjøs - initiativtakeren bak Gi Gaven Videre.

Toppserien og OBOS er opptatt av å utgjøre en forskjell, og ønsker å gå fra ord til handling – det gjør de ved å inngå samarbeid med Gi Gaven Videre.

Hver måned gjennom sesongen kåres månedens spiller i Toppserien, basert på NTB-børsen. Fra sesongstart våren 2021, premieres månedens spiller i Toppserien med et digitalt gavekort på 5 000 kroner fra Gi Gaven Videre. Dette er et bærekraftig og meningsfylt premie-alternativ som lar spilleren støtte et godt formål de er opptatt av.

Ideen bak samarbeidet kommer fra Sandviken-spilleren Ingrid Ryland. Ingrid jobber som digital markedsfører hos Labs, og har i den forbindelse arbeidet for Gi Gaven Videre.

– Jeg har tenkt at det ville være gøy å få til en konkret handling, ikke bare prat. Jo mer vi drodlet rundt et mulig samarbeid, jo mer innså vi hvor bra dette passet. Jeg er engasjert i min egen likestillingssak, men samtidig er det mange andre land som er mye lenger bak enn oss. Dette er et konkret tiltak vi vil gjøre for at flere skal få like muligheter og et bedre utgangspunkt, forteller Ryland.

Ingrid Ryland og resten av Sandviken. Foto: Bildbyrån
Ingrid Ryland og resten av Sandviken. Foto: Bildbyrån

Formålene spillerne kan velge mellom, arbeider med fokus på likestilling og å gi mennesker i ulike situasjoner like muligheter, som blant andre Amnesty, CARE, Flyktninghjelpen og Redd Barna.

– Både klubbene og spillerne i Toppserien er samfunnsengasjerte, og det er vi stolte av. Vi er opptatt av bærekraft og vil gjøre ord til handling. Gjennom dette samarbeidet med Gi Gaven Videre og OBOS ønsker Toppserien å utgjøre en forskjell, sier Hege Jørgensen, daglig leder i Toppfotball Kvinner.

OBOS stiller seg bak engasjementet og er selv takknemlig for initiativet og samarbeidet.

– At vi sammen med Toppfotball Kvinner og Gi Gaven Videre kan bidra til å støtte gode samfunnsprosjekter er selvsagt meget positivt og helt i tråd med OBOS’ samfunnsengasjement. Vi har store forventninger til dette samarbeidet, og gleder oss til å lære mer om ulike samfunnsprosjekter spillerne ønsker å støtte. At Toppserien og spillerne på denne måten viser at de også er opptatt av samfunnet rundt seg og ikke bare fotball, er jo bare helt fantastisk og noe alle vi som er glade i norsk fotball kan være stolte av, sier sponsorrådgiver i OBOS Eddie Chr Thomas.

Les hva NRK skriver om samarbeidet!

Vil du og samarbeide med oss?

Vil du og samarbeide med oss?

Mange bedrifter gir giveaways, gaver og premier til kunder, samarbeidspartnere og ansatte. Hvorfor ikke gjøre dette på en måte som kommer flere til gode?

Ta kontakt - vi gleder oss til å høre fra deg!

post@gigavenvidere.no