Hopp til innhold
Gi gaven videre
Dale Oen Experience

Dale Oen Experience

Dale Oen Experience

Dale Oen Experience er en stiftelse som jobber for at alle barn og unge i Norge skal oppleve mestring, forhindre frafall og utenforskap, og føle mening med livet. Stiftelsens visjon er at alle barn og unge skal oppleve det umulige som mulig, og siden 2012 har de hatt kontakt og aktiviteter med nærmere 80 000 barn og unge..

Dale Oen Experience sitt formål er at alle barn og unge skal finne sin plass i verden og bli gode medborgere. Dale Oen Experience har utviklet et konsept for skoleungdom fra hele Norge, som av ulike årsaker har droppet ut av videregående skole, som de ser virker. Ungdom endrer seg hos Dale Oen Experience! I tillegg har de aktiviteter i helger og ferier for barn og ungdom som skaper livsglede og mestring.

Stiftelsen ble opprettet i 2012 av Robin Dale Oen, etter at hans bror, verdensmester i brystsvømming, Alexander Dale Oen, døde av hjertestans. De to hadde sammen en visjon om å skape en stiftelse for barn og unge som skulle vise at med ektehet, nysgjerrighet, pågangsmot og en god dose råskap, kan alle få til det de drømmer om.

Dale Oen Experience gir ikke karakter - de bygger karakter.

The organization supports the following of the UN's sustainability goals:

God utdanningAnstendig arbeid og økonomisk vekstMindre ulikhetSamarbeid for å nå målene