Hopp til innhold
Gi gaven videre
Et bærekraftig og meningsfylt gavealternativ for bedrifter!

Et bærekraftig og meningsfylt gavealternativ for bedrifter!

Gi Gaven Videre – digitale gavekort mottaker gir videre til gode formål

Testemonials
Antagelig årets mest bærekraftige gave! Virkelig bra! Utviklingsminister Dag Inge Ulstein

Fordeler med å gi Gi Gaven Videre

Gi Gaven Videre er en bærekraftig og meningsfull bedriftsgave til ansatte, kunder, samarbeidspartnere m.m. Det digitale gavekortet, som mottaker gir videre, passer til alle anledninger – enten det er jul, bursdag, eller som gave til foredragsholdere. Her er en rekke fordeler med det bærekraftige gavealternativet:

  • Mottaker får anledning til å støtte sin hjertesak.
  • Virksomheten slipper å kjøpe gaver som sjelden verdsettes fullt ut av mottaker, og kan heller vise bærekraft gjennom handling.
  • En digital, enkel og god løsning som alltid er tilgjengelig.
  • Det blir slutt på svinn. Dersom gavene ikke benyttes, går gaven til et formål forhåndsbestemt av bestiller.
  • Bestillingsprosessen er enkel, og krever kun at virksomheten registrerer eller laster opp en liste over mottakerne.
  • Gaven er ikke skattepliktig for mottaker.
Formålene som kan støttes

Formålene som kan støttes

Gi Gaven Videre er et digitalt gavekort skapt for gode formål. Mottakeren bestemmer selv hvilket formål han/hun vil støtte, og kan dermed gi gaven videre til den ideelle organisasjonen de selv brenner for.

Vårt fokus på bærekraft

Vårt fokus på bærekraft

Gi Gaven Videres hovedfokus ligger på bærekraft, og det å ta gavemottakeren på alvor. Vi har laget en gave som leverer på akkurat dette, på flere måter:

  • Ved å kjøpe et veldedig gavekort, heller enn unyttige gaver som ofte blir liggende og støve ned, unngår du å bidra til overforbruk. Det er heller ingen utslipp av klimagasser, sammenliknet med om man kjøper gaver som fraktes langt og blir produsert på lite bærekraftige måter.
  • Gavekortet er med på å finansiere formål som hver dag jobber hardt mot å nå FNs bærekraftsmål.
  • Prosessen fra du bestemmer deg for å kjøpe gavekortet til det havner hos mottakeren, er digital, enkel og ressurseffektiv.
  • Ved å gi gaven videre, bidrar mottakeren til å finansiere sin hjertesak.
Hvorfor Gi Gaven Videre?

Hvorfor Gi Gaven Videre?

Vi tar opp kampen mot meningsløse bedriftsgaver! Svært mange av oss har det vi trenger. Smågaver i jobbsammenheng kan slå feil ut og bli overflødige, og bidrar til en økende bruk og kast kultur som er lite bærekraftig.

Ved å bruke Gi Gavene Videre signaliserer man en tydelig bærekraftsprofil, både internt og eksternt. Internt vil det være en flott gave som bidrar til å bygge ansvarlighet og stolthet. Eksternt vil pengegaven gå til mennesker og organisasjoner som virkelig trenger det. 

Hvem er vi

Gi Gaven Videre er et initiativ startet av ekteparet Aksel og Kari Mjøs. Aksel er førsteamanuensis ved NHH og styreleder i Kavlifondet, mens Kari er selvstendig næringsdrivende, bonde på Osterøy og representant i kommunestyret. Det startet som et pro bono prosjekt sammen med PwC, Sparebanken Vest, Labs, Balder Betaling og Prospera. Stadig flere gode krefter bidrar nå, som eksempelvis Grieg Foundation, GC Rieber og studenter ved Høyskolen Kristiania og Norges Handelshøyskole.

Hvordan fungerer det

Giver bestiller og designer gavekortet på en enkel måte. Du velger beløp og utseende, og legger inn gavemottakere. Mottakerne får gavekortet tilsendt på e-post, og via denne gir man gaven videre til ønsket ideell organisasjon.

Alle formål som kan støttes er kvalitetssikret av Innsamlingskontrollen eller Innsamlingsrådet i Norge – slik kan alle være trygge på at gaven havner der den skal.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Dersom du vil ha nyheter og oppdateringer fra Gi Gaven Videre kan du melde deg på vårt nyhetsbrev