Hopp til innhold
Gi gaven videre
Gaven som gis videre til gode formål

Gaven som gis videre til gode formål

Gi Gaven Videre - et meningsfylt og bærekraftig gavealternativ!

Digitale gavekort som gis videre til gode formål. Bedriften som bestiller gavekortet velger beløpet, og mottaker velger formålet som skal få gaven. Med over 100 gode formål å velge mellom, som alle jobber for å gjøre verden til et bedre sted, tror vi alle kan finne sin hjertesak!

Gi Gaven Videre er den perfekte gaven til ansatte, samarbeidspartnere og kunder!

Har du fått et gavekort?

Har du fått et gavekort?

Heldige deg! Da har noen gitt deg muligheten til å gi gaven videre! Du bestemmer selv hvem du ønsker å gi gaven til – du kan velge mellom over 100 gode formål.

Meningsfulle og bærekraftige gaver

Meningsfulle og bærekraftige gaver

Gi Gaven Videre er en bærekraftig gave på flere måter. Ved å velge dette digitale alternativet, unngår man unødvendig produksjon og frakt av fysiske varer. Samtidig er man med å frigjøre penger til gode formål – som alle arbeider for å oppnå FNs bærekraftsmål.

For at du skal være trygg på at gaven kommer til nytte, er alle formålene godkjent av Innsamlingskontrollen, GiveWell eller medlemmer av Fundraising Norge (tidl. Innsamlingsrådet).

Gi Gaven Videre er et ideelt aksjeselskap realisert med høy grad av frivillighet og pro bono innsats fra bedrifter og enkeltpersoner. Gi Gaven Videre er selv medlem av Fundraising Norge.

Heldigitalt

Gavekortet er heldigitalt og sendes via e-post. Bedriften som bestiller, utformer gavekortet med tekst, foto og logo etter ønske. Man velger selvsagt også beløp og når gavekortet skal sendes. Det beste av alt — dersom gavekortet ikke blir brukt av mottaker innen utløpsdato, går pengene likevel til et godt formål. Ingen svinn eller tapte penger!

Sånn kan gavekortene se ut:

Når bruker man Gi Gaven Videre?

Gi Gaven Videre kan bestilles av alle bedrifter og organisasjoner som ønsker å gi gaver som er både bærekraftige og meningsfulle. Gavekortet er perfekt i alle anledninger, som julegaver til ansatte, gaver til foredragsholdere, premier i konkurranser, som takk for innsatsen til noen som fortjener det, eller som vervepremier til kunder. Har du noen andre gode ideer? Ta kontakt med oss!

Testimonials
Antagelig årets mest bærekraftige gave! Virkelig bra!
– Utviklingsminister Dag Inge Ulstein

Noen av våre kunder:

  • Norconsult

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Dersom du vil ha nyheter og oppdateringer fra Gi Gaven Videre kan du melde deg på vårt nyhetsbrev