Hopp til innhold
Gi gaven videre
Gaven som gis videre til gode formål

Gaven som gis videre til gode formål

Gi Gaven Videre - et meningsfylt og bærekraftig gavealternativ!

Gi Gaven videre er digitale gavekort som går til over 100 veldedige formål og ideelle organisasjoner. Når du bestiller gavekortet, velger du selv hvor mye du vil gi. Den som får gavekortet bestemmer hvem pengene skal gå til. Dette er et meningsfylt og bærekraftig gavealternativ til ansatte, samarbeidspartnere, jubilanter, konfirmanter og alle andre som vil gjøre noe godt for verden!

Har du fått et gavekort?

Har du fått et gavekort?

Heldige deg! Du bestemmer selv hvem du ønsker å gi gaven til. Du har over 100 gode formål å velge mellom!

Meningsfulle og bærekraftige gaver

Meningsfulle og bærekraftige gaver

Gi Gaven Videre er en bærekraftig gave på flere måter. Ved å velge dette digitale alternativet, unngår man unødvendig produksjon og frakt av fysiske varer. Samtidig er man med å frigjøre penger til gode formål – som alle arbeider for å oppnå FNs bærekraftsmål.

For at du skal være trygg på at gaven kommer til nytte, er alle formålene godkjent av Innsamlingskontrollen, GiveWell eller medlemmer av Fundraising Norge (tidl. Innsamlingsrådet).

Gi Gaven Videre er et ideelt aksjeselskap realisert med høy grad av frivillighet og pro bono innsats fra bedrifter og enkeltpersoner. Gi Gaven Videre er selv medlem av Fundraising Norge.

Heldigitalt

Gavekortet er heldigitalt og sendes via e-post. Bedriften som bestiller, utformer gavekortet med tekst, foto og logo etter ønske. Man velger selvsagt også beløp og når gavekortet skal sendes. Det beste av alt — dersom gavekortet ikke blir brukt av mottaker innen utløpsdato, går pengene likevel til et godt formål. Ingen svinn eller tapte penger!

Sånn kan gavekortene se ut:

Når bruker man Gi Gaven Videre?

Gi Gaven Videre kan bestilles av alle bedrifter og organisasjoner som ønsker å gi gaver som er både bærekraftige og meningsfulle. Gavekortet er perfekt i alle anledninger, som julegaver til ansatte, gaver til foredragsholdere, premier i konkurranser, som takk for innsatsen til noen som fortjener det, eller som vervepremier til kunder. Har du noen andre gode ideer? Ta kontakt med oss!

Testimonials
Antagelig årets mest bærekraftige gave! Virkelig bra!
– Utviklingsminister Dag Inge Ulstein

Noen av våre kunder:

  • Norconsult

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Dersom du vil ha nyheter og oppdateringer fra Gi Gaven Videre kan du melde deg på vårt nyhetsbrev