Hopp til innhold
Gi gaven videre
Gaven som gis videre til gode formål

Gaven som gis videre til gode formål

Har du fått et gavekort?

Har du fått et gavekort?

Heldige deg! Du bestemmer selv hvem du ønsker å gi gaven til. Du har 120 gode formål å velge mellom!

Gi Gaven Videre - et meningsfylt og bærekraftig gavealternativ!

Gi Gaven Videre er digitale gavekort som støtter veldedige formål og ideelle organisasjoner! Når du bestiller gavekort velger du beløp. Den som får gavekortet bestemmer selv hvilket godt formål de ønsker å støtte, og kan velge mellom 120 flotte formål. Dette er et meningsfylt og bærekraftig gavealternativ til ansatte, samarbeidspartnere, foredragsholdere, jubilanter, konfirmanter og alle andre som vil gjøre noe godt for verden!

En gave som handler om noe mer...

Hvorfor ønsker vi å gi gaver videre? Vi tror det er mange som trenger en gave, og noen trenger den kanskje mer enn det vi gjør. For oss handler det om:

Meningsfulle og bærekraftige gaver

Gi Gaven Videre er en bærekraftig gave på flere måter. Ved å velge dette digitale alternativet, unngår du unødvendig produksjon og frakt av fysiske varer. Samtidig er du med å frigjøre penger til gode formål – som alle arbeider for å oppnå FNs bærekraftsmål.

Gavekortet er perfekt i alle anledninger, som julegaver til ansatte, gaver til foredragsholdere, premier i konkurranser, som takk for innsatsen til noen som fortjener det, eller som vervepremier til kunder. Gaven passer også godt til jubilanter, konfirmanter og alle andre som har lyst å utgjøre en forskjell!

For at du skal være trygg på at gaven kommer til nytte, er alle formålene godkjent av Innsamlingskontrollen, GiveWell eller medlemmer av Fundraising Norge (tidl. Innsamlingsrådet).

Gi Gaven Videre er et ideelt aksjeselskap realisert med høy grad av frivillighet og pro bono innsats fra bedrifter og enkeltpersoner. Gi Gaven Videre er selv medlem av Fundraising Norge.

Gavekort fra Gi Gaven Videre

Gavekortet er heldigitalt og sendes via e-post. Når du bestiller, lager du gavekort med tekst og foto etter ønske. Du kan også laste opp en logo om du vil. Du velger selvsagt beløp og når gavekortet skal sendes. Det beste av alt — dersom gavekortet ikke blir brukt innen utløpsdato, går pengene likevel til et godt formål. Ingen svinn eller tapte penger!

Sånn kan gavekortene se ut:

Hva sier givere og mottakere av Gi Gaven Videre?

Testimonials
Antagelig årets mest bærekraftige gave! Virkelig bra!
– Tidligere utviklingsminister Dag Inge Ulstein

Noen av våre bedriftskunder:

  • Norconsult

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Dersom du vil ha nyheter og oppdateringer fra Gi Gaven Videre kan du melde deg på vårt nyhetsbrev