Hopp til innhold
Gi gaven videre
På leting etter en bærekraftig og meningsfull firmagave?

På leting etter en bærekraftig og meningsfull firmagave?

Gi Gaven Videre er et digitalt gavekort som mottaker gir videre til sin hjertesak

Fordeler for din virksomhet

  • Virksomheten slipper å kjøpe gaver som sjelden verdsettes fullt ut av mottaker, og kan heller vise bærekraft gjennom handling.
  • En kjapp, enkel og god løsning som alltid er tilgjengelig.
  • Det blir slutt på svinn. Dersom gavene ikke benyttes av den ansatte, går gaven til et formål bestemt av virksomheten.
  • Bestillingsprosessen er enkel, og krever kun at virksomheten registrerer eller laster opp en liste over mottakerne.
  • Gaven er ikke skattepliktig for mottaker.
Testemonials
Antagelig årets mest bærekraftige gave! Virkelig bra! Utviklingsminister Dag Inge Ulstein
Formål dine ansatte kan støtte

Formål dine ansatte kan støtte

Gi Gaven Videre er et digitalt gavekort skapt for gode formål. Mottakeren får selv bestemme hvilket formål han/hun vil støtte, og kan dermed gi gaven videre til den ideelle organisasjonen som er for sin hjertesak.

Vårt fokus på bærekraft

Vårt fokus på bærekraft

Gi Gaven Videres hovedfokus ligger på bærekraft, og det å ta mottakeren på alvor. Vi mener at vi har laget en gave som leverer nettopp dette, på flere ulike måter.

  • Ved å kjøpe et veldedig gavekort, heller enn unyttige gaver som bare blir liggende og støve ned, unngår du å bidra til overforbruk. Det er heller ingen utslipp av klimagasser, sammenliknet med om man kjøper gaver som skal fraktes langt og blir produsert på lite bærekraftige måter.
  • Gavekortet er med på å finansiere formål som hver dag jobber hardt mot å nå FNs bærekraftsmål.
  • Prosessen fra du bestemmer deg for å kjøpe gavekortet til det havner hos mottakeren er digital, enkel og ressurseffektiv i alle ledd. På den måten går minst mulig tapt i driftskostnader.
  • Mottakeren får muligheten til å bidra finansielt til sine hjertesaker.
Hvorfor Gi Gaven Videre?

Hvorfor Gi Gaven Videre?

Vi tar opp kampen mot meningsløse firmagaver! Svært mange av oss har egentlig det vi trenger. Smågaver fra jobben slår ofte feil og blir overflødig. Dette bidrar til en økende bruk og kast kultur som er lite bærekraftig. Ved å benytte seg av Gi Gavene Videre vil din virksomhet kunne signalisere en klar bærekraftsprofil både internt og eksternt. Internt vil det være en skikkelig og synlig gave, som bidrar til å bygge ansvarlighet og stolthet innad i organisasjonen. Eksternt vil pengegaven gå til mennesker og organisasjoner som virkelig trenger det. På denne måten vil ansatte og andre mottakere føle seg inkludert, og at de, sammen med virksomheten, bidrar til et bedre samfunn.

Hvem er vi

Gi Gaven Videre er et initiativ av ekteparet Aksel og Kari Mjøs. Aksel er førsteamanuensis ved NHH og styreleder i Kavlifondet, mens Kari er selvstendig næringsdrivende, bonde på Osterøy og representant i kommunestyret. Det startet som et pro bono prosjekt sammen med PwC, Sparebanken Vest, Keyteq, Balder Betaling og Prospera. Stadig flere gode krefter bidrar nå, som eksempelvis Grieg Foundation, GC Rieber, Oktan Bergen og studenter ved Høyskolen Kristiania og Norges Handelshøyskole.

Hvordan fungerer det

Det er enkelt for en giver å bestille og designe gavekortet. Du velger selv beløp og utseende, og legger inn de mottakerne du ønsker. Mottaker får gavekortet tilsendt på e-post. Her finnes en lenke til en nettside hvor de får gi gaven videre til den ideelle organisasjonen de selv synes er viktigst. Formålene som kan støttes må være kvalitetssikret av Innsamlingskontrollen eller Innsamlingsrådet i Norge, slik at giverne kan være trygge på at gaven de gir videre, faktisk havner der den skal.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Dersom du vil ha nyheter og oppdateringer fra Gi Gaven Videre kan du melde deg på vårt nyhetsbrev