Hopp til innhold
Gi gaven videre
Star for Life Norge

Star for Life Norge

Star for Life Norge

Hver eneste elev trenger støtte, ikke bare til mat og helsetjenester, men til å lære å bli selvstendige, ha tydelige verdier, utvikle god selvfølelse og et ønske om å ha en positiv påvirkning på miljøet rundt seg.

Bli med å gi en solcelle leselampe til elevene ved vår nye skole og støtt lekselesingen ved Eqakwini High School! Lamper deles ut av Star for Life Norge den 31. januar og målet for årets julekampanje er 100 lamper. Takk for at du er med og bidrar til vårt arbeid ved den nye skolen i Sør-Afrika!

Fakta om leselampene i julekampanjen: Lampen lades i solen i fem timer og gir 50 timers lys. Den har en dimmefunksjon som gir lengre leselys og en egen USB-lader. Eqakwini High School ligger nær vår hovedbase i Kwazulu-Natal regionen. Skolen har 620 elever og 20 lærere. Star for Life har to coacher ved skolen.

Elever trenger verktøy og støtte til å utvikle seg på et emosjonelt og psykologisk nivå. Star for Lifes programmer og medarbeidere hjelper elever til å satse på utdanning som et bærende element for egen utvikling, for igjen å kunne realisere sine drømmer.

Star for Life er en uavhengig stiftelse som er engasjert ved 120 skoler i Sør-Afrika og Namibia. Over 500.000 elever har deltatt i programmene. Med vår unike metodikk og faglige tilnærming har vi siden 2005 jobbet innenfor eksisterende skolesystem med egne coacher, verktøy og programmer. Arbeidet drives derfor svært kostnadseffektivt. Hovedmålet i arbeidet er å styrke ungdommers selvfølelse, inspirere dem til å våge og drømme og støtte dem i viljen for å skape positiv forandring over tid. En økt selvfølelse for å kunne ta gode livsvalg. Som igjen utvikler mennesker, miljøer og samfunn.

Programmets målsettinger

  • forbedre studiekvaliteten
  • øke faglige prestasjoner
  • bedre helseforståelsen
  • styrke elevenes selvfølelse
  • implementere verktøy og personlig oppfølging for å kunne ta gode livsvalg

Du finner mer om Star for Lifes arbeide her, og en takkevideo her.

The organization supports the following of the UN's sustainability goals:

God helseGod utdanningLikestilling mellom kjønneneSamarbeid for å nå målene
The organization is approved by The Norwegian Control Committee for Fundraising