Hopp til innhold
Gi gaven videre
KenyaHjelpen

KenyaHjelpen

KenyaHjelpen

KenyaHjelpen utøver livreddende innsats for foreldreløse barn i flomrammede strøk i Kenya. Området i Budalangi er preget av mye fattigdom pga tørke og fordi elva Nzoia nesten hvert år går over sine bredder pga store nedbørsmengder i fjellene. Målet er å hjelpe de foreldreløse barna og deres verger på best mulig måte.

Området i Budalangi er preget av mye fattigdom pga. tørke og fordi elva Nzoia nesten hvert år går over sine bredder pga store nedbørsmengder i fjellene. Målet er å hjelpe de foreldreløse barna og deres verger på best mulig måte. I tillegg til å skaffe faddere, formidler de også annen form for nødhjelp. Det har blitt delt ut mat i de verste tørkeperiodene. Klær har blitt delt ut, og noen hus har blitt fikset eller bygget opp på nytt. Mange av barna har fått madrasser, tepper og alle barna har fått myggnett.

Kenyahjelpen er opptatt av at 100% av alle bidrag går direkte til barnene. Reiseutgifter dekker de av egen lomme, ettersom de jobber frivillig etter eget ønske. Kun én i organisasjonen mottar lønn, og denne blir dekket av styrets egen lomme. Per dags dato har 350 barn vært gjennom fadderprogrammet.

The organization supports the following of the UN's sustainability goals:

God utdanningUtrydde fattigdomUtrydde sultGod helse
The organization is approved by The Norwegian Control Committee for Fundraising