Hopp til innhold
Gi gaven videre
Frelsesarmeen

Frelsesarmeen

Frelsesarmeen

Frelsesarmeen er et kristent kirkesamfunn som tilbyr omsorg for hele mennesket gjennom «suppe, såpe og frelse». På denne måten metter organisasjonen sultne mager, jobber for den enkeltes verdighet og forteller om Guds kjærlighet.

Frelsesarmeen ble grunnlagt i Norge i 1888, og har siden da opparbeidet seg 20 000 medlemmer. Sosialtjenesten i Norge omfatter barne- og ungdomshjem, mødrehjem, eldrearbeid, familiegjenforening («Ettersøkelsen»), barnehager, bo- og behandlingstilbud for rusavhengige, sykehus for rusavhengige («Gatehospitalet»), flerkulturelt arbeid, slumstasjoner, fengselsarbeid og arbeid blant døve og blinde.

I over 130 år har kirkesamfunnet jobbet for å utrydde fattigdom og sult, og kjempet for anstendig arbeid og mindre ulikheter blant folk. Organisasjonen har tilhørighet i 131 land, og har derfor en unik posisjon som gir mulighet til å fange opp lokale utfordringer og behov, og å nå ut til de som trenger det mest.

The organization supports the following of the UN's sustainability goals:

Utrydde fattigdomUtrydde sultGod helseGod utdanningLikestilling mellom kjønneneRent vann og gode sanitærforholdRen energi for alleAnstendig arbeid og økonomisk vekstInnovasjon og infrastrukturMindre ulikhetBærekraftige byer og samfunnAnsvarlig forbruk og produksjonStoppe klimaendringeneLiv under vannLiv på landFred og rettferdighetSamarbeid for å nå målene
The organization is approved by The Norwegian Control Committee for Fundraising