Hopp til innhold
Gi gaven videre
#Samarbeid#Bærekraftige gaver hele året#Bærekraft#Heldigital prosess

Tibber samarbeider med Gi Gaven Videre!

Tibberkunder kan nå bruke vervebonusen sin til å støtte akkurat sin hjertesak. Tibber lar forbrukerne utgjøre en forskjell sammen med Gi Gaven Videre!

Sannsynligheten for at du har hørt om Tibber er stor. De er det første strømselskapet som aldri har tatt en eneste krone i profitt fra strømsalg. De tilbyr strøm med opprinnelse fra norsk vannkraft og bruker smart teknologi til å hjelpe kundene å spare penger ved å redusere forbruket. Tibber er rett og slett et strømselskap utenom det vanlige.

Med en enkel og brukervennlig app, full av den nyeste teknologien, har de flyttet makten fra strømleverandørene og over til forbrukerne.

– Flere av våre kunder ønsker å gjøre noe meningsfullt for andre, og ideen til et samarbeid mellom Tibber og Gi Gaven Videre kom fra en ansatt som hadde kontakt med Aksel. Vi deler hans visjon om å gi enkeltmennesker muligheten til å utgjøre en forskjell, sier Norgessjef i Tibber, Elisabet Kjerstad Bøe.

Norgessjef i Tibber, Elisabet Kjerstad Bøe
Norgessjef i Tibber, Elisabet Kjerstad Bøe

Helt konkret går samarbeidet ut på at Tibberkunder kan bruke bonusen sin på et gavekort fra Gi Gaven Videre, og dermed bidra til å finansiere et formål de selv ønsker å støtte. Når en kunde verver en venn, får begge parter 500 kr i bonus, bonusen kan du handle for i Tibberbutikken – der du nå også finner gavekort fra Gi Gaven Videre!

– Samarbeidet med Tibber er en milepæl for Gi Gaven Videre. Nå tar vi i fellesskap kundene på alvor ved at de kan bruke vervepremien sin til å finansierer et formål de brenner for. Tibber og Gi Gaven Videre står sammen i å lage nye løsninger som gjør en ekte, bærekraftig forskjell, sier Aksel Mjøs, Initiativtakeren bak Gi Gaven Videre.

Bli bedre kjent med Aksel gjennom intervjuet Tibber har skrevet i forbindelse med lanseringen!

Aksel Mjøs, Initiativtaker Gi Gaven Videre. Foto: Helge Skodvin
Aksel Mjøs, Initiativtaker Gi Gaven Videre. Foto: Helge Skodvin

Les også:

Bærekraftig samarbeid med Toppserien og OBOS

Bærekraftig samarbeid med Toppserien og OBOS

– Det er inspirerende å oppleve Toppserien sitt store bærekraftsengasjement, og det er fantastisk at de, sammen med OBOS, velger å premiere sine spillere ved å la dem støtte sin hjertesak, forteller Aksel Mjøs - initiativtakeren bak Gi Gaven Videre.