Hopp til innhold
Gi gaven videre
Misjonsalliansen

Helt siden 1901 har Misjonsalliansen formidlet Jesu kjærlighet i ord og handling. Vi er et bredt nettverk av grupper og enkeltpersoner som sammen bekjemper fattigdom i små og store lokalsamfunn i elleve ulike land. Sammen er vi alliert mot urettferdighet.

De vi jobber med definerer selv behovene de har, for så å planlegge og gjennomføre prosjektene i praksis. Misjonsalliansen bidrar med råd, erfaring og penger for å gjøre det mulig. Vi samarbeider også med lokale myndigheter og organisasjoner for å utruste lokale aktører til drive arbeidet videre uten oss.

Vårt felles arbeid forvandler og redder liv. Det forvandler liv ved å beskytte mennesker i krise. Ved å gi god utdanning – også til mennesker med funksjonsnedsettelser. Og ved å skape jobber som gir familier økt inntekt.

Det redder liv ved å stoppe vold og overgrep. Ved å sørge for trygge helsetjenester, rent vann og gode sanitærforhold. Og ved å styrke folks evne til å tilpasse seg alvorlige klimaendringer.

Rundt halvparten av arbeidet drives med støtte fra privatpersoner, bedrifter, menigheter, skoler og organisasjoner. Den andre halvparten finansieres av bistandsmidler fra Norad.

Organisasjonen støtter følgende av FNs bærekraftsmål:

Utrydde fattigdomUtrydde sultGod helseGod utdanningLikestilling mellom kjønneneRent vann og gode sanitærforholdAnstendig arbeid og økonomisk vekstMindre ulikhetStoppe klimaendringeneFred og rettferdighetSamarbeid for å nå målene
Organisasjonen er godkjent av Innsamlingskontrollen