Hopp til innhold
Gi gaven videre
Brave Heart Stiftelsen

Brave Heart Stiftelsen

Brave Heart Stiftelsen

Brave Heart Stiftelsen opererer i Zambia med en unik modell hvor vi ansetter flyktninger for å hjelpe andre.

I Meheba flyktningeleir har Brave Heart siden 2011 bygget opp mange gode prosjekt som gir håp til tusener.

Vi gir helsehjelp, trygge fødsler og deler ut gratis medisiner på klinikken vår til mer enn tusen pasienter hver måned. Vi har barnehjem for mer enn 20 barn, utdanningprosjekt til hundrevis av barn, traumebearbeiding, voksenopplæring, business og jordbruksprosjekt, omsorg for eldre og mye mer.

Stiftelsen drives av helsearbeidere og bedriftsledere på frivillig basis i Norge, men har mer enn 60 ansatte i Zambia. Vår effektive organisasjon forvalter gaver til oss på en meget god måte. Vi er medlem av Innsamlingskontrollen. I Meheba samarbeider vi godt med lokale myndigheter, FN og andre organisasjoner. Vi tenker langsiktig og er kommet for å bli – derfor har vi bygget klinikk, barnehjem, flere gjestehus, konferansesenter, og hovedkontor. Nytt i 2023 er at vi kjøper inn ny ambulanse som skal betjene over 30.000 flyktninger.

Å være flyktning og sitte fast i en gammel flyktningeleir i Zambia er tøft. Mange kjemper for å overleve. Vi erfarer av vår passion for å hjelpe andre virker. Vi møter dem som har det vanskelig med godhet, utvikling og håp.

Organisasjonen støtter følgende av FNs bærekraftsmål:

God helseUtrydde fattigdomAnstendig arbeid og økonomisk vekstGod utdanningUtrydde sult
Organisasjonen er godkjent av Innsamlingskontrollen