Hopp til innhold
Gi gaven videre
Blessed Homes

Blessed Homes

Blessed Homes

Gjennom flere prosjekter gir Blessed Homes foreldreløse barn i Burma og barn i Thailand en mulighet til å være nøyaktig hva de er: barn. Barnehjemmene deres har mer enn 100 barn, og organisasjonen utvider kontinuerlig og hjelper flere barn og unge for hvert år.

Blessed Homes jobber med barn og unge som er blitt ofre for den mangeårige konflikten i Burma, samt med ungdommer som mangler utdanning og jobbmuligheter i Thailand. Målet deres er å gi disse barna et håp om en fremtid med frihet og et liv der de kan tørre å drømme stort.

Blessed Homes har åpnet barnehjem i Burma, for barn som har mistet foreldrene, som totalt er vertskap for over 100 barn og drives av over 20 ansatte. Barnehjemmet er en trygg havn for barna å være barn, leke og få en sjanse til utdanning.

I Thailand har Blessed Homes åpnet et ungdomssenter som gir barn og unge de hjelp til å få tilgang til riktig utdanning og arbeidsmuligheter. Blessed Homes har også startet et landbruksprosjekt for å mate ungdommene som bor i ungdomssentrene.

Organisasjonen støtter følgende av FNs bærekraftsmål:

God helseGod utdanningAnstendig arbeid og økonomisk vekstFred og rettferdighet
Organisasjonen er godkjent av Innsamlingskontrollen