Hopp til innhold
Gi gaven videre
Alayn Social Care Forening

Alayn Social Care Forening

Alayn Social Care Forening

Alayn sosialhjelpstjeneste er en frivillig organisasjon, der 100% av den økonomiske støtten går til foreldreløse barn og familier som rammes av terror i Irak. Målet er å gi foreldreløse medisinsk og økonomisk hjelp, for å gi dem en bedre sjanse i livet.

Alayn Social Care Forenings arbeid går ut på å gi beskyttelse, trygghet, utdannelse, medisinsk hjelp og psykisk rehabilitering til foreldreløse barn i Irak. Målet er å gi foreldreløse medisinsk og økonomisk hjelp, for å gi dem en bedre sjanse i livet.

Tusenvis venter fortsatt på hjelp

Tragisk nok mister mange barn stadig foreldrene sine hver dag i Irak, og tusenvis venter ennå på hjelp. Hvis du deler vår tro på et verdig og omfattende omsorgssystem for alle foreldreløse barn, ber vi deg hjelpe oss med å forandre unge liv i dag.

Lysende stjerne senter

Lysende stjerne senter er et prosjekt der målet er å gi foreldreløse barn, ungdommer og enker med barn tilgang til psykiske helsetjenester og yrkesopplæring for å hjelpe dem med å bygge opp igjen livene sine.

Tre år siden er begynnelsen av prosjektet Lysende stjernesentre, vi har gjort store fremskritt med å fullføre tre sentre. Med din støtte kan vi oppnå vårt mål om å fullføre 12 ytterligere sentre over hele Irak.

Forandrer liv

Vi mener at fremtiden til foreldreløse barn er like viktig som her og nå. Du kan hjelpe dem ved å gi dem muligheten til et selvstendig liv.

Helsetjenester

Alle barn og vergene deres får tilgang til gratis helsetjenester, inkludert skanninger, operasjoner ved behov og gratis legemidler.

  • Helsesenteret lindrer byrden til familier når barna deres trenger hjelp, og sikrer at foreldreløse barn får omsorgen de trenger.
  • Et apotek er tilgjengelig på Lysende stjerne senter for barn som trenger medisiner.
  • Barns tannhelse er svært viktig. I Al-Ayn har alle sponsede barn tilgang til gratis tannhelsetjenester.
  • Optiker- Barn oppdager verden gjennom øynene. Derfor er det viktig at eventuelle problemer med synet oppdages tidlig. Vårt mål er å gi barna hjelpen de trenger.

Psykisk helse

Foreldreløse barn og enker med barn som lever i fattigdom, står overfor en rekke utfordringer som ikke kun kan løses gjennom økonomisk hjelp. Al-Ayn erkjenner at psykisk helsehjelp er en svært viktig tjeneste som enkelte barn er helt avhengige av for å oppnå fremgang.

Yrkesopplæring

Yrkesrettede kurs utvikler ferdigheter slik at foreldreløs ungdom og enker med barn kan bli selvstendige. Selv om pandemien har vært et tilbakeslag for disse tjenestene, har mange allerede blitt uteksaminert, funnet arbeid og åpnet sin egen virksomhet.

Organisasjonen støtter følgende av FNs bærekraftsmål:

Utrydde fattigdomUtrydde sultGod helseGod utdanningLikestilling mellom kjønneneFred og rettferdighetSamarbeid for å nå målene
Organisasjonen er godkjent av Innsamlingskontrollen