Hopp til innhold
Gi gaven videre
#Nyhetsbrev#Bærekraft#Bærekraftige gaver hele året

Rapport Gi Gaven Videre 2020

Gi Gaven Videre ble lansert høsten 2019, og her finner du en oppsummering av aktiviteten og resultatene oppnådd i 2020 – vårt første fulle driftsår!

I 2020 ble det totalt bestilt 5 731 gavekort, fordelt på 146 bedrifter, til en samlet verdi av 1 581 119 kroner! Denne summen er videreformidlet til 93 ulike formål valgt av gavemottakerne selv.

Gi Gaven Videre er takknemlige for alle som har kjøpt det digitale gavekortet, og på denne måten har bidratt med økonomisk finansiering av gode formål, som alle jobber for en bedre verden. Sammen har vi klart å realisere Gi Gaven Videre sin misjon - nemlig å frigjøre verdiene av unødvendige gaver.

Gi Gaven Videre er et felles prosjekt med mange gode krefter involvert, vi er non-profit og vil vi være transparente om alt som skjer. I vedlagte økonomirapport viser vi gavebeløp, formålene som har fått flest gaver fra mottakerne, hvilke kostnader vi har hatt, samt hvordan dette er finansiert.

93 formål har mottatt gaver via Gi Gaven Videre i 2020

Den brede fordelingen viser at mottakerne virkelig bruker, og setter pris på, at de kan gi gaven videre til sin personlige hjertesak, og at disse er veldig forskjellige.

Diagrammet under viser hvilke formål som har mottatt flest gaver i 2020. Gavene som går til "Gi Gaven Videre velger" fordeles proratarisk – etter samme prosentfordeling som resten av gavene.

Ønsker du å se alle formålene som har mottatt gaver i 2020, finner du dette i vedlegget under. Oversikten gjelder gavekort med forfallsdato i 2020, men noen av disse gavekortene kan likevel være solgt i 2019. Det finnes og noen gavekort som er solgt i 2020, men som ikke forfaller før i 2021, disse er ikke med i oversikten. Grunnen til dette er at oppgjøret, med fordelingen av gavene, først er klart etter gavekortets forfall.

Husk at gavekort til gode formål kan brukes i de fleste anledninger – til ansatte, kunder, foredragsholdere osv. Her er det kun fantasien som setter grenser!

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss!

Kontakt oss

Aksel Mjøs

Aksel Mjøs

Initiativtaker

97088529

aksel@gigavenvidere.no

Elizabeth Bovoli

Elizabeth Bovoli

Daglig Driver / Coo

93021454

elizabeth@gigavenvidere.no