Hopp til innhold
Gi gaven videre
Streetlight Schools

Streetlight Schools

Streetlight Schools

Streetlight Schools er en institusjon som plasserer elevenes mestring og glede av læring i sentrum. Ved å utvikle innovative læringsmetoder og inngå partnerskap med andre organisasjoner, skole, lærere og ledere, ønsker de å øke tilgjengeligheten til utdanning av høy kvalitet i utsatte områder i Sør-Afrika.

Streetlight Schools er en institusjon som plasserer elevenes mestring og glede av læring i sentrum. Det hele startet i et lite oppbevaringsrom i Bjala Square i Jeppestown, en krevende bydel i Johannesburg, Sør-Afrika. Historien startet med et etterskoleprogram som senere utviklet seg i 2016 til å bli Streetlight Schools. Elevene sine resultater har vist at barna som kom inn med begrensede forkunnskaper, ikke bare oppnår internasjonale mål, men også ligger opptil 2 år foran Sør-Afrikas læreplanstandarder.

Visjonen til Streetlight Schools er å være et lyspunkt for elever, og utvikle kreative, nysgjerrige, fantasifulle, problemløsende, lekende og kjærlige barn. De har gjennom flere år mottatt norsk støtte fra Høyskolen Kristiania og Kavlifondet.

Organisasjonen støtter følgende av FNs bærekraftsmål:

God utdanning